Tapeter på plats och garagebygget påbörjat!!

Nu är allt färdigtapeptserat utom en snutt i hallen. Beräkningen av tapetåtgång var uppenbarligen inte korrekt.. Men det är inte mer än att vi får beställa en rulle till.

Har kört över massor med kartonger ikväll så jag kan packa upp lite imorgon när grabbarna är ute och bygger på garaget. Man tycker man torkat men så är det massor med damm ändå en stund senare, men vi lär väl få leva med byggdamm ett tag hur vi än gör! Känns så skönt att äntligen börja packa upp. Vi hoppas ju på att kunna sova där imorgon. Optimistiskt, ja kanske.. men vi håller tummarna! Kikade igenom lådorna i köket idag, vet inte alls hur jag ivll ha det. VAR ÄR SKAFFERIET??!! haha.. MAn är ju så van att ha ett skafferi, men i huset finns inget. Vi har ju ingbyggnadsugn och micro där skafferiet stått annars. Blir säkert att flytta om lite innan sakerna har hittat sin plats.

Idag påbörjade Hasse garagebygget tillsammans med Jim! Ska bli spännande att se garaget växa fram, har fotat lite. Det tog dock stopp i bygget när plintarnas fästen var bredare än plankorna, så det behövs 2 plankor per plint. Blir att åka och köpa några bräder imorgon så bygget kan fortsätta!

Bjuder på bilder på fonväggarna i sovrummen. Mer bilder från övriga huset kommer imorgon.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0