Slutbesiktning

Jag har jobbat natt i natt och var lagomt trött när klockan närmade sig 8.30 imorse.. Då hade vi nämligen slutbesiktning på huset. Det gick bra, var bara några småsaker som ska åtgärdas innan imorgon då vi får nycklarna. Det var några bubblor på väggen i badrummet som ska fixas, nått handtag som blivit fel i köket, en list som var sned och nån liten grej till. Sen var huset fläckigt.. Runt fönster och knutarna som har en grå/beige färg syns det tydligt. Såg inge kul ut! Men annars var huset kanonfint! Entretrappen var lite "vinglig", men det skulle firman som gjort vår grund komma och åtgärda direkt. Besiktningmannen var väldigt nöjd och det känns bra.

I flyttkaoset har nu adaptern som vi laddade in bilder med blivit nerpackad, så än blir det inga bilder invändigt. Vi fotar så får vi lägga upp lite senare. I helgen blir det att spackla och tapetsera för fullt. Planen är att flytta in i början av nästa vecka. Tills dess har vi inkvarterat oss hos mina föräldrar. Helpension ;)

Känns så skönt att besiktningen gick bra!! hade varit lite jobbigt om det framkommit något större fel som gjort att vi inte kunnat flytta in på ett tag!

Nästa vecka påbörjas bygget av garaget. Vi har lejt in en kompis som ska hjälpa Hasse montera ihop garaget, tryggast så haha! Själv får jag väl stå för markservicen, se till att de har mat och fika så de orkar jobba. Håller tummarna för fint väder oxå, som under monteringsdagarna av huset :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0