Första spadtagen!

Igår var det dags för utstakningen. Med spänning stod vi där till och från hela dagen och kikade, tur att vi har snälla kompisar som bor bara 2 hus därifrån som vi kunde gå in och värma oss hos. När Hasse pratade med kommunen trodde de att det skulle ta drygt 1 timme..

Utstakningsmannen hade fel karta så hade vi inte varit uppmärksamma så hade garaget hamnat fel trots ändringarna!!! Men han räknade om och så var allt i sin ordning igen. Detta gjorde att det hela drog ut på tiden så han stakade ut huset och vart carporten skulle hamna, så skulle ha sätta de sista pinnarna idag. Vi åkte givetvis å kikade idag efter att jag slutat jobba, men det var svårt att få en överblick av tomten eftersom det står massa maskiner där nu. De har redan börjat med grunden :) varför vänta?! Tog bilder när vi var där igår som jag tänkte ladda upp, inte de mest spännande bilderna, men bilder som önskat!

Vi har även insett att tiden verkligen går fort nu och vi har en inköpslista som är lång och inte ens påbörjad. Kanske dags att ta tag i saker på allvar nu. Rätt var det är så är det maj och vi får flytta in, för att inte glömma SISTA APRIL då vi ska vara ute ur lägenheten!! Det finns ju ett helt förråd här som ska rensas, för att mer skräp än nödvändigt inte ska tas med till huset.

Kommentarer
Postat av: Terese

Kul att få följa ert husbygge. Vi ska också bygga ett Smålandsvillan på er gata.

2010-03-03 @ 13:51:03
Postat av: Fredrik

Farligt med utstakningar, hos oss höll det på att bli fel höjd. Hoppas det kommer gå bra för er! Fler bilder vill vi ha =)

2010-03-03 @ 22:07:54
URL: http://lillahusetpaumedalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0