20 dagar kvar till huslevernas och montering!!

I förrgår damp ett brev från Smålandsvillan ner i brevlådan. Vi fick veta att monteringen av huset kommer att påbörjas 20 april! Gissa vilka som kommer stå där, med fika som ska räcka hela dagen?! :) Givetvis så jobbar jag den dagen, men det ska nog gå att ordna. Kan ju inte missa leveransen av huset, som vi nu väntat så på!!

I lägenheten råder nu ett smärre kaos. Flyttlådorna förökar sig. Det är trots allt lite drygt 1 månad kvar tills vi får flytta in i huset om allt flyter på, men samtidigt är det hög tid att packa. Det är mer saker än man tror, det lärde vi oss sist vi flyttade.. Har varit duktiga och sålt lite saker & ska väl försöka bli av med lite mer. För det som inte säljs/slängs nu lär ju för evigt bli stående på vinden/i förrådet.

Ang. fotouppdateringen så ser ni som sagt att fotona lyser med sin frånvaro.. Sladden är fortfarande försvunnen så det blir att köpa en ny helt enkelt. Irriterande, men enklast.

Besökte tomten igår. Husgrunden är helt färdig och idag skulle de gjuta garageplattan! Nu är det verkligen bara väntan kvar när det gäller tomten!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej och tack för titten! Vi är så urusla att kolla gästboken eftersom det är så sällan någon skriver där. Vad spännande med husleveransen, oj vad ni har mycket roligt framför er!

2010-04-09 @ 00:36:23
URL: http://operan8.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0