Förändringar utan förseningar förhoppningsvis!

Att man följer de "regler" som skrivits för området innebär inte att alla är nöjda och glada. Fick ett samtal från våra blivande grannar som hade en invändan om vår placering av garaget.. Men medgörliga som vi är så ändrar vi givetvis på dess placering så är förhoppningsvis alla nöjda och glada igen :) Visst blev det lite extra jobb för detta innebär att garaget kommer hamna närmare än 4 meter från huset, vilket gör att brandsäkerhetsfrågan kommer in i bilden. Där hade iaf Smålandsvillan koll på sin standard och vår garageleverantör Lövångersbygg likaså!

Några samtal senare är iaf allt ok och vi kunde kila upp till bygglovskillen våran som skyndar på vårt ärende och snart är allt i sin ordning igen. Tack och bock!

På torsdag är det dags för byggsamråd och byggstartsmöte! Bara 8 veckor kvar tills huset levereras nu. Tiden har sprungit iväg. Idag har vi lämnat in alla papper till banken & skickat in papper till kommunen om att vi nu vill köpa tomten så grundfixarmannen kan börja gräva.

Sen har vi även erbjudits möjligheten att åka ner till fabriken i Sundsvall nästa vecka och se när och hur huset byggs. Något vi givetvis inte ville missa, så vi tackar min käre mor som tar semester och tillbringar dagen med Ella så vi i lugn och ro kan titta runt där. Ifs så tror jag Ella kunnat hitta massor med saker att roa sig med där men men...


Kommentarer
Postat av: Linda Lundman

Vad spännande!!! Det närmar sig med stormsteg för er.... Vi måste ta och träffas nått här framöver och snacka lite skit... Kramen

2010-02-26 @ 08:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0