Strålande sol, blå himmel och ett helt underbart hus som byggs upp..

Så var det äntligen dags. Eftersom vi bägge är tidsoptimister blev vi lite sena till tomten.. men när vi kom dit hade de tur nog inte börjat resa huset! Bättre väderförhållanden kunde man i varje fall inte önskat sig. Det var strålande sol och blå himmel! Helt underbart vårväder. Vi hade med oss matsäck som vi fikade på garageplattan, perfekt sittplats! Vår säljare var där å kikade och till Hasses glädje hade han kaffe med sig, jag hade bara gjort varm choklad..

Det är helt otroligt hur snabbt huset var uppe. De gjorde första lyftet vid 7.30 och när vi åkte därifrån strax efter 13.30 stod huset på plats och taket var på, inte takpannorna förståss men resten. Många bilder blev tagna, här kommer några av dem. Se och njut!

 
 
 


På fredag är jag ledig så då kommer vi åka ut och kika för att se vad som hänt. Blir att ta med sig fika till byggarna så det orkar jobba på bra ;) Jag hoppas att taket ligger på plats då, för då ser det iaf ut som det hänt nått. Om de fixar och donar på insidan är inget vi kommer se ju. Om de drar el syns ju inte och just nu är det det synliga arbetet som vi vill dokumentera :D

Kommentarer
Postat av: Agneta och kalle

Det ser jättefint ut och vi gläds verkligen med er. När är gästrummet färdigt eller måste det bli Scandic?2010-04-21 @ 21:21:03
Postat av: Linda

Tjusigt, me like...

2010-04-22 @ 06:43:32
URL: http://vartnyahus.blogspot.com
Postat av: Terese

Ett stort Grattis till ert fina hus! Det var riktigt kul att få komma och titta på ert hus igår, synd bara att jag missade när de lyfte dit det.

2010-04-22 @ 08:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0