Kvällen före husleveransen!!

Om ca 11 timmar påbörjas förhoppningsvis monteringen av vårt hus, VÅRT HUS! Det är ofattbart att dagen äntligen kommit. Än är vi inte riktigt i mål, vi längtar ännu mer tills huset är besiktigat och inflyttningsklart!

Vi besökte tomten i helgen för att ta lite bilder. Och nu har vi ordnat så vi kan lägga in dem oxå. Det är bara svårt att föreställa sig ett hus med en grönskande gräsmata, ett fint garage och en stor altan med gasolgrill. det sistnämnda mer viktigt för vissa. Hasse ska glace:a allt hälsar han ;)

Idag damp det ner en villa försäkring i brevlådan. Så huset är nu försäkrat från och med imorgon och 1 år framåt, betalt och klart. Tackar! Försäkringar är en djungel, men nu slipper vi fundera på detta första året, vilket känns bra! Ska bara komplettera den med lösöresegendom samt garaget, för det ingår inte i den vi får från Smålandsvillan.

Nu ska jag plocka fram kycklingfileérna, fixa sallad och dricka. Imorgon blir det picknick på grusvägen :)

Här kommer bilder på hur det ser ut nu. Nästa gång vi uppdatera är huset med på bild :D Det gillar vi!

I bakgrunden på sista bilden kan ni se ett Villa Nybro. Som vårt fast spegelvänt, utan färg på knutarna & sen så har vi ju spröjs.. Det är mer som skiljer åt, men inte från denna vinkel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0