Slutbeställningen kompletterad och nu klar!

Så där.. då var allt inskickat och klart!

Alla val är nu gjorda. Det blev egentligen inte så mkt att välja eftersom vi kommer att tapetsera själva och även köpa vitvarorna själv. Smålandsvillan tar mer för deras vitvaror än tex ONOFF & ELON så vi tjänar rätt mkt på att göra så, spec om man köper allt på samma ställe så brukar man ju kunna få ett paketpris.

Vi valde ett vitt hus med ljusgrå knutar & ljusgrått kring fönster osv. Taket blir svart. Det kommer bli så fint! Ska se om jag kan hitta lite bilder på tillvalen vi gjort och lägga in. Vi har ju bla valt ett annat kök än standrad, kamin, tjockare golv så man kan slipa ner det.. Lär behövas med tanke på barn & hund :)

Så nu är det bara att vänta på att de ska behandla våra uppgifter så vi kan få ett preliminärt leveransdatum! Spännande.. Vi har litegrann så där räknat med att få flytta in i april, så vi får väl se hur väl det stämmer! Egentligen spelar det inte någon roll om det skulle bli lite senare, men man längtar ju så otroligt mkt!(Bilderna är lånad från Conturas resp. Smålandsvillans hemsida, samt hjorthagensbygg.se)

Kommentarer
Postat av: Calle

Huset såg riktigt fint ut! för att inte tala om kaminen. kommer bli kanon!bara en liten detalj..det är gräs på bilden, men ni flyttar väl till ett träsk, ni får hitta en bild där dom byggt huset i ett träsk ;) hahanerå kommer bli grymt när det är klart!! längtar till norrlands i särklass bästa inflyttningsfest!

2009-12-21 @ 14:18:02
Postat av: Linda

Hej! Huset ser verkligen fint ut, skall bli kul att följa er. Er blogg heter dessutom samma som min så då kan det väl bara bli bra ;-) Är nyfiken på er planlösning på ovanvåningen, har ej sett den på Smålandsvillans hemsida...

2009-12-30 @ 08:57:36
URL: http://vartnyahus.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0