En snabb uppdatering

Dags för en snabb uppdatering här.

Vi har väl halvt om halvt kommit i ordning. Men gardiner fattas fortfarnde och likaså duschväggen och kaklet i köket. Vi hoppas kunna fixa detta så fort som möjligt, men när bägge jobbar hletid och dessutom går om varandra rätt mkt på schemat hinner man itne riktigt lika mkt som man vill.. men vi trivs väldigt bra i huset.

På torsdag ska vi till banken och skriva om lånen från byggkreditiven. Känns skönt att det mesta börjar va betalt nu, nån ovantad räkning kommer väl dimpa ner.. men inget större vad vi vet. Ja grovplanering av tomten samt matjord och gräs blir väl en större summa, men i övrig tror jag vi gjort bort de nu.
 
Nu när värmen försvann utomhus, försvann även värmen inne!! Jag överdriver absolut itne när jag säger att det är KALLT här!! Vi brukar ju pika svärföräldrarna om att de har kallt i våra ögon, men de har ju rena tropikvärmen i deras hus jämfört med här! Vi har inte fått lära oss värmepumpen än, så vi vet inte riktigt hur vi ändrar grundtempen, men vi vred lite och tryckte på nån knapp enligt "instruktionsboken", så nu hoppas vi kunna vakna till en lagom temp imorgon.

Ett problem vi haft med huset är att det går säkringar hela tiden!! Nu har vi hittat problemet. Ena plankan vid groventren är svart pga att sladdarna som elektrikerna dragit dinglar helt skyddade mot väggen! Så nu när vädret slår om och det regnar osv så blir det ju kortslutning såklart! Vem lämnar det så, det är ju helt sjukt! De borde ju tejpat dem på nått sätt kan man ju tycka, men nope. Tackar grannarna, som hade samma problem när de flyttade in för nått år sen. Undrar om det är samma elektriker ;)

Ska försöka fota lite och lägga in bilder, nu har vi ju internet iaf. Så ni får se hur det tar sig här hemma..

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0