En tripp till Sundsvall..

Igår åkte vi med buss till Sundsvall för att titta på fabriken där de bygger husen. Det var inte vårt hus som byggdes just då, dock ett likadant, men det var ändå kul att se hur allt görs. Måste fundera på om vi ska isolera väggen mellan sovrum/matrum, men nu vet vi iaf hur vi enkel kan ta ner gipsplattorna.. Efteråt var det dags för IKEA. Listan på saker vi behöver är lång, men det är ju inte någon idé att handla innan huset har kommit. Så vi lämnade varuhuset med 1 kasse :)

Bussresan var hur trevlig som helst, spec hemresan som bjöd på många skratt, vin, godis och prisutdelning! Vi satt brevid några riktigt trevliga par. Det ena paret är nästan våra blivande grannar, de har köpt tomten som ligger två tomter ifrån våran! Det andra paret har precis fått sitt hus levererat och jag kan bara ana hur de längtar efter att få flytta in och avnjuta en nygrillad paprika direkt från gasspisen haha!! Riktigt trevliga var de.

Till er som är släkt med Hasse kan jag meddela att det hölls en frågesport på resan som avslutades när det var ca 2 timmar kvar hem! Min puls steg när vi bara kom trea, men han höll sig i skinnet. Inga tv-apparater slängdes ut i skogen utan det goda humöret stannade (släkt till Hasse kan läsa tv-spel/golfklubbor som tydligen kan komma till skada i sånna här sammanhang i släkten Eriksson). Vi var bara EN ynka poäng från första platsen! Hasse mumlar nått i bakgrunden nu om att det var tur att vi inte vann eftersom det ändå inte går några bra filmer på bio just nu.. Vinsten var två biobiljetter.

Vi inser nu att det inte alls är länge kvar tills huset står på plats! Så det är god tid att verkligen ta tag i saker och ting nu. Vi måste verkligen rensa förrådet och sen börja kika på tapeter, kakel och badrumsmöbler!! Det ända rum som vi (jag) har klart för oss (mig) hur det ska se ut är Ellas.

Får väl skämmas lite eftersom det fortfarande inte kommit upp några bilder.. Minneskortet är helt fullt så det är verkligen dags att tömma det!

6 veckor kvar tills huset kommer!!!

Kommentarer
Postat av: Terese & Urban

Håller med om att det var en väldigt rolig bussresa! Känns också otroligt kul att veta att vi ska få så trevliga grannar!

2010-03-09 @ 21:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0